Aanvraagproces 

  • Na aanmelding neemt onze Customer Success Manager contact op voor een kennismakingsgesprek (duur ongeveer 30 minuten).
  • Na ondertekening van het Ultimate contract gaan we samen aan de slag met een begeleide onboarding op ons platform en bespreken we je wensen voor het vormgeven van je webshop.
image00002

Vraag Mijnwebwinkel Ultimate aan. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Veelgestelde vragen

Waar vind ik informatie over het starten van een webshop?

Natuurlijk bij ons! Wij bieden ondersteuning om je te helpen starten en om van jouw idee een online succes te maken. Meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het starten van een webshop  vind je op onze website.

Als je bij ons gestart bent blijven we je ondersteunen om je bedrijf verder te laten groeien, dit doen we met blogs, gidsen, en tutorials. Daarnaast staan onze Support toppers voor je klaar om je bij te staan in jouw reis naar een succesvol bedrijf. The sky is the limit!

Wat zijn de kosten en looptijd van Mijnwebwinkel Ultimate?

De kosten voor ons Ultimate pakket zijn €135,- exclusief BTW per maand. Deze zakelijke overeenkomst is een jaarabonnement, die jaarlijks met een jaar verlengd wordt. Dit is nodig omdat we kosten moeten maken voor het inkopen van allerlei diensten om het webwinkelplatform veilig, schaalbaar en bereikbaar te houden.

Ik heb al een webshop, kan ik mijn bestaande webshop een professionelere uitstraling laten geven?

Dat kan! Mijnwebwinkel Ultimate is er voor nieuwe en bestaande klanten die graag extra ondersteuning willen hebben op het gebied van design en het runnen van een online business.